Tehnologie

Aparatul de radiofrecvență tripolară avansată Maximus – Pollogen are ca atuuri eficiența de la prima ședință, efectele durabile pe termen lung și atingerea de noi ținte terapeutice. La nivelul feței, se obțin rezultate spectaculoase în atenuarea ridurilor, ameliorarea laxității cutanate, ameliorarea bărbiei duble, atenuarea cicatricilor, reducerea altor imperfecțiuni cutanate (dimensiuni mari ale porilor, modificări de textură, pigmentații faciale). La nivel corporal, se obține reducerea țesutului adipos, tratamentul celulitei, atenuarea vergeturilor și a cicatricilor, scăderea în centimetri a zonelor tratate.

Echipamentul Maximus de la Pollogen înglobează 3 tipuri de acțiuni terapeutice:

  • sistemul TriLipo – utilizat pentru fermitate cutanată și tratamentul celulitei;
  • sistemul TriLipo DMA – utilizat pentru mobilizarea grăsimii eliberate prin tratament (la nivel corporal) și pentru efectul de lifting facial (prin acțiunea asupra structurii musculo-aponevrotice superficiale SMAS);
  • sistemul TriFractional – pentru efect de resurfacing prin tratamentul avansat al defectelor de structură cutanată; funcționează prin tehnologia radiofrecvenței tripolare fracționate.

Care sunt avantajele radiofrecvenței tripolare?

Spre deosebire de radiofrecvența monopolară sau bipolară, forma tripolară utilizează 3 sau mai mulți electrozi, cu energia centrată între aceștia, pentru controlul fin al fluxului de energie. Rezultatele sunt excelente și vizibile chiar după prima ședință, în condiții de siguranță și fără durere.

Ce este DMA? Prin ce îmbunătățește DMA efectul radiofrecvenței?

DMA se referă la contracția treptată a tuturor grupelor musculare din zona corporală tratată, printr-o activare difuză, intermitentă, sincronă cu radiofrecvența. Se produce astfel o creștere a circulației locale, o intensificare a drenajului limfatic și întoarcerii venoase, ceea ce îmbunătățește structura musculo-aponevrotică superficială SMAS și produce efectul de lifting.

Ce este sistemul TriFractional?

Sistemul TriFractional este o tehnologie de radiofrecvență avansată, ce are drept scop refacerea în mod fracționat a suprafeței cutanate (resurfacing), cu utilizare maximă în tratamentul ridurilor sau al cicatricilor. Prin intermediul microelectrozilor așezați pe piele, energia ajunge la nivel dermic, unde acționează într-o manieră fracționată, intermitentă. Tratamentul lasă zone intacte de piele între cele tratate, pentru a servi drept rezervor de refacere și regenerare, vindecarea fiind astfel mai rapidă. După 1 – 2 zile de eritem și edem, la nivelul zonelor tratate persistă mici cruste ce pot fi camuflate prin machiaj, până la desprinderea lor spontană. Pe durata acestei recuperări, se recomandă evitarea expunerii solare directe și utilizarea zilnică a cremelor fotoprotectoare.

Sistemul TriFractional este indicat ca tratament pentru cicatrici postacneice sau alte modificări de textură cutanată, laxitate cutanată, vergeturi, tulburări de pigmentație, pentru atenuarea ridurilor și reducerea dimensiunii porilor.

Ce este protocolul TriLipo Med?

Protocolul TriLipo Med este o terapie avansată de rejuvenare totală, lifting și reconturare facială, ce alternează tehnologiile TriLipo DMA și TriFractional, pentru o acțiune complexă de la nivel epidermic spre derm și zona musculară/SMAS.

Cât de repede poate fi utilizat TriLipo după naștere, pentru refacerea zonei abdominale?

În general, se recomandă ca tratamentul să înceapă la distanță de 1 – 3 luni după naștere, atâta vreme cât femeia nu alăptează și starea ei generală de sănătate permite.

Cât durează tratamentul?

Pentru sistemul TriLipo, recomandarea este de 1 procedură pe săptămână, timp de 6 săptămâni în medie, după care ședințele se fac mai rar, după nevoie, pentru a consolida sau a amplifica rezultatele obținute. Pentru sistemul TriFractional, se recomandă 2 – 3 ședințe de tratament, efectuate la intervale de câte o lună.
Durata medie a unei ședințe de tratament pentru toată fața este de 30 minute. La tratamentele corporale, durata ședinței depinde de scopul urmărit și de mărimea zonei tratate.

Înainte După